Contact / offerte pagina

Best Buy horeca outlet is gespecialiseerd in de verkoop van professionele keuken- apparatuur voor horeca, institutionele markt en de bedrijf restauratieve sector.

Best Buy horeca outlet is een van de grootste leveranciers van horeca-apparatuur en toebehoren in de Benelux. Wij leveren vanuit ons magazijn met ruim 50.000 producten.

 


Uw deskundig adviseur

Wij begrijpen als geen ander hoe moeilijk het is om de juiste apparatuur voor uw keuken via internet te vinden. Er is een groot aanbod en hoe weet u nu welke apparatuur geschikt is voor u? Met een persoonlijk advies op maat en ruim 30 jaar ervaring op het gebied voor professionele keukenapparatuur willen wij u graag helpen om de juiste beslissing te maken.

Als het gaat om snelle levering, goede service en professioneel advies, pakt zakendoen met Best Buy Horeca Outlet gunstig uit. Wij zijn 24/7 aanspreekbaar en zullen altijd direct actie ondernemen om uw vragen te beantwoorden.


Het ontwerp van uw keuken

Naast onze jaren lange ervaring beschikt Best Buy Horeca Outlet ook over een eigen ontwerpbureau. Best Buy Horeca Outlet maakt ontwerpen, zowel 2D – 3D, als virtuele presentaties voor bedrijven en instellingen.

Door onze jaren lange kennis en passie voor het grootkeuken vak, kunnen wij al uw behoeftes vertalen naar een professionele keuken die bij uw bedrijf past. Indien gewenst verzorgen wij technische en productie tekeningen waarbij de volledige projectbegeleiding ook tot de mogelijkheden behoort.
 

Als u graag persoonlijk en vrijblijvend geïnformeerd wenst te worden over uw mogelijkheden met Best Buy horeca outlet, neem dan contact op met ons op telefoonnummer 053 5728700 of vul het contact formulier in.


 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.