Levering

Best Buy Horeca Outlet levert vanaf  € 500,- euro gratis* door geheel Nederland** . Het betreft hierbij de levering voor horizontaal transport tot aan de eerste deur, gelijkvloerse levering en bij een goede bereikbaarheid en toegankelijkheid van het pand.

In een aantal steden, of deelgebieden, mogen wij niet meer met eigen vervoer uitleveren en zijn wij verplicht om gebruik te laten maken van een daartoe door de gemeente aangewezen plaatselijke vervoerder. Deze vervoerder distribueert met kleine (en electrische) wagens. Gemiddeld genomen levert dit een vertraging op van 1 dag. Als wij door de gemeente deze verplichting opgelegt krijgen, wordt de verzendprijs vermeerderd met een toeslag.

• *   Voor bestellingen onder de € 500,- rekenen wij € 8,00 vracht en verzendkosten.

• ** Voor de eilanden wordt de verzendprijs vermeerderd met een toeslag (kosten en reistijd veerdiensten). Hiervan volgt een separate factuur.

De levering is inclusief verpakking en exlusief inhuizen van de apparatuur op locatie. De transporteur dient onbelemment voor de deur te kunnen parkeren. Mocht dit bij u niet kunnen raden wij u aan om voor levering contact met ons op te nemen. Dit om eventuele extra kosten te voorkomen. Alle apparatuur wordt in originele fabrieksuitvoering geleverd. Dit houdt in dat een deel van de apparaten niet voorzien zijn van kabels en stekkers. Dit in verband met EU regels. U moet dit door een erkend installateur laten leveren en monteren.

Levertermijn

Vrijwel al onze artikelen zijn binnen 24 uur verzendklaar en ontvangt u binnen enkele werkdagen. Deze verwachte levertermijn gaat in zodra de betaling op onze bankrekening is bijgeschreven. Helaas komt het voor dat wij het product moeten bestellen bij de leverancier. Mocht dit het geval zijn, dan nemen wij van te voren contact met u op over de exacte levertijd. Wilt u zekerheid over de gewenste levertijd neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder. Levertijden kunnen rond de feestdagen oplopen i.v.m. sluitingen van fabrieken en transportbedrijven.

Let op: in verband met de grote drukte bij post- en transportbedrijven en sluitingen van de fabrieken in verband met COVID-19 kunnen leveringen op dit moment vertraagd zijn.

Montage en installatie

Op verzoek en tegen een meerprijs kunnen wij voor u ook de montage en installatie verzorgen. Waarbij de dagmaat van de toegangsdeuren ruim genoeg dienen te zijn voor het binnenbrengen van het apparaat. Wij raden u te allen tijde aan om uw apparatuur door onze gecertificeerde monteurs te laten plaatsen. Dit ook in verband met eventuele garanties.

Wat wij niet doen zijn bouwkundige- en installatiezaken, zoals gas, water, stroom. De aansluitpunten dienen op de juiste plaats, en vooraf, aanwezig te zijn. Indien wenselijk zenden wij u een werk- installatietekening toe, welke u kunt overhandigen aan een W- of E-installateur, zodat deze in uw opdracht er voor zorg kan dragen dat de leidingen op de juiste plaats en juiste wijze zijn aangebracht. U kunt bij het gewenste artikel aangeven of u gebruik van onze montage en installatie service gebruik wenst te maken.

Voor enkele producten gelden hogere post- en verzendkosten. Dit staat per product nadrukkelijk aangegven.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.