Rhima vaatwasmiddelen

De eisen op het gebied van voedselveiligheid worden regelmatig aangescherpt, waarbij een optimale hygiëne zeer belangrijk is. Om aan deze normering te kunnen blijven voldoen, voert Rhima een uitgebreid assortiment professionele vaatwasmiddelen die u, in alle omstandigheden en met elke vaatwasmachine, een perfect schone vaat garanderen. En, zoals u van Rhima mag verwachten, voldoet het gehele Rhima Pro Wash assortiment aan de strengste eisen ten aanzien van veiligheid, milieu en biologische afbreekbaarheid.

De ontwikkeling van Rhima Pro Wash vaatwasmiddelen.

Bij het ontwikkelen van het RHIMA Pro Wash assortiment is Rhima uitgegaan van een conceptbenadering. Dat betekent dat Rhima voor elke vaatwasmachine, in iedere situatie, een geschikt reinigingsmiddel heeft ontwikkeld. Hierdoor zijn de concepten volledig afgestemd op uw specifieke behoeften en is een uitstekend wasresultaat gegarandeerd.

Deze conceptbenadering draagt eveneens bij aan de veiligheid in uw (vaatwas)keuken en duurzaamheid van uw vaatwasmachine. Want door de toepassing van een duidelijke kleurcodering op het etiket, zijn de verschillende Pro Wash concepten eenvoudig op de werkvloer te herkennen. Dit voorkomt foutief toepassen van reinigingsmiddelen en maakt bestelling van het juiste vaatwasmiddel gemakkelijk.

Onze specialisten adviseren u, op basis van de waterkwaliteit, type bevuiling en reinigingsfrequentie, graag over het beste reinigingsconcept voor uw situatie.

    29-05-2018 14:43     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.