Komt u ook in de problemen door het koks tekort?
‘Dringend tekort aan koks, sluiting restaurants dreigt.’ – AD.nl

‘Nederlandse horeca wanhopig op zoek naar koks.’ – Volkskrant

Bovenstaand zijn enkele krantenkoppen welke u ongetwijfeld heeft gelezen in kranten en op websites de afgelopen maanden. Wellicht is het zelfs de spreekwoordelijke druppel geweest waardoor u geen nieuw en/of extra restaurant heeft geopend. Echter hoeft een tekort aan goed personeel niet meer de reden te zijn om geen nieuwe zaak te openen.

‘Nooit eerder kwamen er zoveel fastfoodketens naar NL’ – Metronieuws

‘Fastfoodketens rukken op in Nederlandse winkelstraten. - TROUW

Nu denkt u: ‘hoe kan het dat al deze ketens wel aan personeel komen?’. Op deze vraag geven wij u graag antwoord. De best lopende restaurants zijn die met een compacte keuken. Met de juiste apparatuur valt er veel te besparen qua ruimte, energie én personeel. Heeft u dan een keuken vol met apparatuur nodig? Het antwoord daarop is nee. Met enkele een goede combisteamer, Rapid cooking oven, een koelkast en met de juiste vaatwasmachine kunt u een gehele keuken draaiende houden. En daar bent u geen hele keuken- en spoelkeukenbrigade voor nodig!

Deze compacte keuken en spoelkeuken kunt u ook bij ons leasen. Ook wanneer u een startende ondernemer bent.

Wilt u weten hoe ook u te werk kunt gaan in een compacte keuken? of wilt u graag een demonstratie? Bel of mail ons! info@bestbuyhorecaoutlet.nl of 053 57 28 700

 
    19-06-2018 12:16     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies